Rolluiken

Koel, donker en stil.

VELUX rolluiken zorgen voor ene optimale warmtewering en complete verduistering. Wanneer niet in gebruik is het rolluik van binnenuit niet zichtbaar. Hierdoor laat hij het maximale aan daglicht door in de vroege ochtend of avond. Onthoudt dat u aan de binnenzijde altijd nog raamdecoratie kunt monteren indien u het daglicht wilt reguleren, verzachten of geheel wilt verduisteren.

Het VELUX rolluik heeft afgeronde vormen en is geheel geļntegreerd in het dakvlak. Het wordt gemonteerd op de lijsten van het dakraam zonder zichtbare zijlijsten. Dit betekent dat u van het uitzicht kunt blijven genieten als het rolluik niet in gebruik en dus omhoog is.

De luiken zijn vervaardigd van duurzaam aluminium, dat u een lange levensduur garandeert en minimaal onderhoud vragen. De lijken zijn verkrijgbaar in donkergrijs en lichtgrijs. U kunt kiezen uit handbediening of elektrische (netstroom of zonne-energie) bediening, welke verschillende voordelen hebben waardoor u kunt kiezen voor hetgeen het best bij uw persoonlijke behoeften past.

 

  • In de zomer wordt 95% van de ongewenste warmte buiten gehouden!
  • Verhoogt in gesloten toestand de warmte-isolatie van uw dakraam met maar liefst 27%!